Schrijftrainerscollectief

Opdrachtgevers willen de zekerheid dat hun training doorgaat en dat deze van topkwaliteit is. Daarom werk ik met ervaren collega’s samen in een collectief van schrijftrainers. Ik werk al heel lang met deze schrijfkanjers en het is fijn om samen te werken met mensen van wie je weet dat ze dezelfde insteek hebben: praktisch, plezierig en persoonlijk.

Wat doen wij?

  • Van elkaar leren door regelmatig bij elkaar te komen en nieuwe ontwikkelingen uit te wisselen.
  • Samen trajecten verzorgen die te groot zijn om alleen uit te voeren.
  • Elkaars back-up zijn als een training onverwacht moet worden overgenomen. Gelukkig gebeurt dit bijna nooit.

Lees hieronder wie mijn collega’s zijn:

Selma Rooseboom

schrijftrainerscollectiefJij wilt vlot helder teksten leren schrijven, ik help je graag! Hoe? Door jouw teksten als uitgangspunt te nemen. Goed voorbereiden, een krachtige opbouw neerzetten, prettig leesbare zinnen schrijven, foutloos spellen: ik leer het je. Je kunt van mij pittige feedback verwachten en praktische tips om elke schrijfklus comfortabel aan te kunnen. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het geven van schrijftrainingen, en ben ook thuis in snellezen, mindmappen en timemanagement. Bereik me via rooseboomtrainingen@planet.nl.

 

Annie van Gansewinkel

schrijftrainerscollectiefSchrijven loopt als een rode draad door mijn leven. Ooit was ik journalist, maar al heel lang werk ik als schrijftrainer én schrijver. Ik leer je graag hoe je mensen raakt met informatie, hoe je ze overtuigt en in beweging laat komen. Dan ervaar jij ook hoe leuk schrijven kan zijn. Ik geef uiteenlopende schrijftrainingen: ook voor cursussen webcare en creatief schrijven kun je bij mij terecht. Ontmoet me op www.annievangansewinkel.nl.

 

Ellis Buis

schrijftrainerscollectiefEen training is net zo geslaagd als het voortraject, is mijn motto. Geen standaardverhaal uit een standaarddraaiboek, maar maatwerk leveren waarbij leerwensen en teksten van deelnemers centraal staan. Om een traject effectief, plezierig en persoonlijk te maken, is het belangrijk dat ik jou en je organisatie goed leer kennen. Daarna bepalen we in overleg wat de meest effectieve route naar succes is. Ik verzorg ook trainingen en workshops snellezen, mindmappen en coach-/trainersvaardigheden. Meer over mij lees je op www.ebtt.nl.

 

Marga Hooyman

Je wilt een effectieve tekst waarin je zegt wat je te zeggen hebt, een helder advies dat je met meer plezier schrijft of een offerte waar je klant niet omheen kan. Dat zijn resultaten van de trainingen die ik graag voor je verzorg! Hierbij zet ik mijn jarenlange ervaring als schrijftrainer in. Door mijn enthousiasme voor het vak en humor zijn de trainingen niet alleen effectief, maar ook leuk om te volgen! Lees wat ik je kan bieden op www.hooymanconnect.nl .