Over mij

Ik help mensen die worstelen met het presenteren van hun boodschap. Dit kan een tekst, een presentatie of een gesprek zijn. 

Ik heb jarenlange ervaring als docent, trainer en coach. Overheid, financiële dienstverlening, adviesbureaus, scholen, gezondheidszorg… Werken met mensen uit allerlei branches is voor mij de ultieme uitdaging. Die uitdaging is compleet als we samen concrete resultaten bereikt hebben aan het eind van het traject.

Mijn missie: ik geloof dat communiceren een boeiende reis is! Het verwoorden van je gedachten is een proces dat inspireert. Verbreed je horizon met een training van Taalzaken. Daar krijg je geen spijt van.

Mijn reis: ik heb Nederlands gestudeerd met als specialisatie Taalbeheersing. Ik heb onder andere gewerkt als docent/trainer en ontwikkelaar op Avans Hogeschool. Vanaf 2000 ben ik ondernemer en eigenaar van Taalzaken. In 2008 heb ik mijn Master in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) behaald. Deze methodiek gebruik ik in mijn trainingen en bij het coachen.

Plezier, persoonlijke betrokkenheid en passie zijn de drie waarden die centraal staan in mijn trainingen én in mijn leven. 

Ik vind het fijn als je me belt voor informatie: 06 -22402531.